Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Преглед активности
У четвртак и петак, 24. и 25. октобра 2019. године, заједно са тимом просветних саветника из Школске управе Ваљево, као саветник-спољни сарадник, учествовао сам у екстерној евалуацији Основне школе "Мика Митровић" из Брезјака. Том приликом сам обавио следеће активности:
1) Са просветном саветницом Љиљаном Рељић обишао сам Издвојено одељење у Коренити. Посетили смо часове код учитељице Споменке Красавчић (4. разред) и Милене Кузмановић (1. разред).
2) Присуствовао сам интервјуу са родитељима, који је водила просветна саветница Катарина Петровић.
3) Са просветним саветником Ђоком Петровићем сам посетио час српског језика код учитеља Зорана Томића (4. разред).
4) Заједно са просветном саветницом Kатарином Петровић обишао сам Издвојено одељење у Недељицама. Посетили смо час у неподељеној школи (други, трећи и четврти разред) код учитељице Јасминке Јанковић.
5) Присуствовао сам интервјуу са члановима школског одбора и директором школе, који је водио просветни саветник Дражан Милосављевић.
6) Присуствовао сам интервјуу са наставницима, који је водио просветни саветник Ђоко Петровић.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.