Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Преглед активности

У уторак, 3. децембра 2019. године, у Основној школи "Анта Богићевић" у Лозници, у сарадњи са просветним саветником Ђоком Петровићем, организовао сам и реализовао трибину "Рад у комбинованом одељењу - изазови и дилеме". Учесници овог скупа били су учитељи са територије општина Лозница и Мали Зворник, који раде у комбинованим одељењима са два, три или четири разреда. На трибини је развијена конструктивна дискусија у вези са тешкоћама рада у комбинованом одељењу. Учитељи су имали и конкретне предлоге за превазилажење ових проблема. Представљени су и примери из праксе. Учитељица Милијана Лазић говорила је о планирању наставе у комбинованом одељењу, учитељ Предраг Спасојевић представио је флексибилни распоред часова у комбинованом одељењу, док је Славиша Павловић презентовао реализацију наставног часа применом савремених информационих технологија. Захваљујем се свим колегама на учешћу!

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.