Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Слободне активности

Од 15. до 21. маја траје "Недеља здравља уста и зуба". Тим поводом нас је посетила зубарка Тања Спасеновић. Говорила нам је о значају редовне контроле зуба. 

У четвртак, 11. априла 2019. године, припадници Ватрогасно-спасилачке јединице из Малог Зворника држали су нам предавање о пожарима и заштити од пожара.

Ученица Ивана Илић је добила похвалу за постигнут резултат на окружном такмичењу из математике, одржаном 23. марта 2019. године у Основној школи "Лаза К. Лазаревић" у Шапцу.

У четвртак, 21. марта 2019. године у гостима нам је био полицијски инспектор. Држао  нам је предавање  "Превенција и заштита деце од трговине људима".

У петак, 15. марта 2019. године, у посети нам је била патронажна сестра Цана Игњатовић. Држала нам је предавање "Заједно против туберкулозе".

.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.