Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Преглед активности

У среду, 15. новембра 2017. године, на Учитељском факултету у Београду, одбранио сам докторску дисертацију Улога система за управљање учењем и поучавањем у настави природе и друштва.

У суботу, 4. новембра 2017. године, присуствовао сам реализацији семинара "Методе наставе и учења" (КБ: 411; К2; П1). Семинар је реализован у Основној школи "Стеван Филиповић" у Радаљу.

У Основној школи "Aнта Богићевић" у Лозници, 23. октобра 2017. године, реализоваo сам завршни сусрет онлајн семинара "Како до интерактивног софтвера у настави" и "Веб портали за припрему и реализацију наставе". Семинари су одржани у периоду од 25. септембра до 23. октобра 2017. године.

У среду, 11. октобра 2017. године, заједно са тимом саветника из Школске управе Ваљево, као саветник-спољни сарадник, учествовао сам у екстерној евалуацији Основне школе "Милан Муњас" из Уба. Том приликом сам, заједно са просветним саветником Ђоком Петровићем, обишао издвојено одељење у Јошеви (два комбинована одељења). У матичној школи, заједно са просветним саветницима Ђоком Петровићем, Љиљаном Рељић, Катарином Петровић и Снежаном Јадрановић посетио сам два часа предметне и три часа разредне наставе.

У среду, 4. октобра 2017. године, заједно са тимом саветника из Школске управе Ваљево, као саветник-спољни сарадник, учествовао сам у екстерној евалуацији Предшколске установе "Наша радост" из Крупња. Том приликом сам, заједно са просветним саветником Ђоком Петровићем, обишао издвојена одељења у Костајнику и Дворској. У матичној установи, заједно са просветним саветником Љиљаном Рељић, посматрао сам активности у предшколској групи.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.

Примајте обавештења са сајта

Име и презиме:
Email: