Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Преглед активности

У суботу и недељу 19. и 20. маја 2018. године, учествовао сам у дводневном програму обуке за водитеље - Дигитална учионица/Дигитално компетентан наставник - увођење електронских уџбеника и дигиталних образовних материјала. Обука је реализована у Српско-корејском информатичком приступном центру у Београду у организацији Завода за унапређивање образовања и васпитања из Београда. Изабрани кандидати биће чланови водитељског тима за обуку 2.000 учитеља и предметних наставника основне школе који ће предавати у првом и петом разреду у школској 2018/19. години.

srednja mali zvУ уторак, 15. маја 2018. године у Средњој школи Мали Зворник у Малом Зворнику, реализовано је национално тестирање ученика трећег разреда. У овом пројекту, које орагнизује Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у сарадњи са Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања, био сам ангажован као испитивач.

У суботу и недељу, 12 и 13. маја 2018. године, у Љубовији, био сам један од реализатора Програма обуке наставника за реализацију наставе оријентисане ка исходима учења. Обука је реализована у Основној школи "Петар Враголић". У раду су учествовали учитељи, стручни сарадници и наставници страног језика из Љубовије.

 

braca nedic osecinaУ уторак, 8. маја 2018. године у Основној школи "Браћа Недић" у Осечини, реализовано је национално тестирање ученика седмог разреда. У овом пројекту, које орагнизује Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у сарадњи са Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања, био сам ангажован као испитивач.

 

 

У суботу и недељу, 28 и 29. априла 2018. године, у Липничком Шоту, био сам један од реализатора Програма обуке наставника за реализацију наставе оријентисане ка исходима учења. Обука је реализована у Основној школи "Свети Сава". У раду су учествовали учитељи, стручни сарадници и наставници страног језика из Липничког Шора, Лешнице, Текериша, Липнице и Клубаца.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.

Примајте обавештења са сајта

Име и презиме:
Email: