Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Дигитални час 2010/2011.

На Конкурс "Дигитални час" су пристигла 332 рада, од којих је 51 награђен, док је 290 радова ушло у састав Електронског зборника Дигиталног часа. Сви радови подељени су у три групе, према наставном предмету на који се односе (група за рачунарство, информатику и техничко образовање, група за друштвене науке и спорт и група за природне науке).
Комисија сачињена од истакнутих наставника основних школа Републике Србије и Математичке гимназије у Београду, одабрала је по 16 најбољих радова из сваке групе предмета, од којих је за носиоца прве награде изабран један рад, друге награде три рада, треће награде дванаест радова. 
Прву награду, у групи природних наука освојио је учитељ Душан Станковић, са радом Систем за управљање учењем у настави природе и друштва.

Погледајте на сајту Дигитална школа на ОВОМ линку.

Погледајте приказ наставне јединице на ОВОМ линку.

На ОВОМ линку посетите платформу за учење на даљину Систем за управљање учењем Мачвански округ.

digitalni cas

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.