Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Дигитални час 2011/2012.

Након конкурса за наставнике “Дигитални час“, Управа за дигиталну агенду је расписала наградни конкурс за наставнике “Дигитални час 2“ са истим циљем да мотивише наставнике основних школа на већу примену информационих и комуникационих технологија у настави. Најбољих 48 радова je награђено, а три рада су освојила специјалну награду. Сви радови који су испунили услове налазе се у Електронском зборнику радова “Дигитални час 2“ на сајту Дигиталне школе. Свечана додела диплома, које је победницима уручила државна секретарка за Дигиталну агенду Јасна Матић, одржана је 20. априла 2012. године у Клубу посланика У Београду.

Трећу награду, у групи друштвених наука и спорта, као коаутори рада, освојили су учитељ Душан Станковић и професор српског језика и књижевности Александра Станковић, са радом Образовни софтвер у настави почетног читања и писања

Погледајте на сајту Дигитална школа на ОВОМ линку.

Погледајте приказ наставне јединице на ОВОМ линку.

На ОВОМ линку погледајте софтвер који су аутори осмислили, креирали и применили у настави.

digitalni cas 2

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.