Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Слободне активности

У петак, 18. јануара 2019. године у госте су нам поново дошли полицајци. Држали су нам предавање  "Безбедно коришћење интернета и друштвених мрежа".

У петак, 14. новембра 2018. године у гостима нам је био полицијски службеник Милош Мирић. Држао нам је предавање  "Превенција и заштита деце од дроге и алкохола".

У петак, 23. новембра 2018. године, били смо на предавању "Насиље као негативна друштвена појава". Ово предавање, које је у складу са планом ПС Мали Зворник, реализовао је полицијски службеник Милош Мирић.

У петак, 26. октобра 2018. године у гостима нам је био полицијски службеник Милош Мирић. Држао нам је предавање  "Полиција у служби грађана" у оквиру пројекта "Основи безбедности деце".

У уторак, 23. октобра 2018. године учествовали смо у реализацији манифестације "Четири годишња доба". Радили смо у радионицама и правили предмете од различитих материјала (воће, поврће, лишће...). Помагали су нам и наши родитељи.

 

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.