Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Слободне активности

У понедељак, 5. јуна 2018. године били смо на аматерској позоришној представи "Плава боја снега". Представу су извели глумци аматери из драмске секције Библиотеке "17. септембар" из Малог Зворника.

У петак, 1. јуна 2018. године учествовали смо у приредби "Лето", која је организована поводом манифестације Четири годишња доба. Говорили смо стихове, глумили, били манекени.

У петак, 25. маја 2018. године учествовали смо у Играма без граница, такмичењу у нашој школи. Такмичили смо се у лимбо-денсу, надвлачењу конопца, скакању у џаку, штафетним играма. Поред ученика, такмичили су се наставници и родитељи.

У понедељак, 21. маја 2018. године били смо на екскурзији. Посетили смо манастир Хопово, кућу Јована Јовановића Змаја, Петроварадин, Природњачки музеј и центар Новог Сада.

У петак, 11. маја 2018. године, учествовали смо у пролећном кросу РТС-а. прво место су освојили Андреј Савић и Тијана Којић, док су дргопласирани били Душан Гвозденовић и Јована Несторовић.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.