Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Слободне активности

У суботу, 27. јануара 2018. године, учествовали смо у заједничкој приредби која је организована поводом школске славе.

У петак, 26. јануара 2018. године учествовали смо у квизу Игре без граница који се организује у оквиру пројекта Четири годишња доба. Освојили смо прво место.

Учествовали смо у постављању изложбе која је посвећена Новој години и Божићу.

У среду, 29. новембра 2017. године учествовали смо у приредби која је организована поводом Дана школе. Наши радови нашли су се на изложби у холу школе.

У уторак, 7. новембра 2017. године, у посети нам је била патронажна сестра Цана Игњатовић. Показала нам је лепу презентацију и причала нам о правилној исхрани.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.

Примајте обавештења са сајта

Име и презиме:
Email: