Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Слободне активности

У уторак, 7. новембра 2017. године, у посети нам је била патронажна сестра Цана Игњатовић. Показала нам је лепу презентацију и причала нам о правилној исхрани.

У понедељак, 23. октобра 2017. године на часу ликовне културе смо имали госта. Посетила нас је Вера Пашћан, школски психолог. Радили смо композицију боја.

У петак, 20. октобра 2017. године ишли смо на излет.

У петак, 13. октобра 2017. године реализовали смо дан амбијенталне интегрисане наставе. Часове српског језика, природе и друштва, физичког васпитања, ликовне културе и музичке културе објединили смо у теми посвећеној природи и оријентацији у њој.

У четвртак, 12. октобра 2017. године учествовали смо на јесењем кросу у нашој школи.

Почетна

О мени

Портфолио

Референце

Ученици

Уча е-школа

Контакт

1_ucasoft-logo.jpg 2_uca_e_skola.jpg 3_macvanski_okrug_lms.jpg 4_ucasoft-logo2.jpg
4_macvanski_okrug.jpg 5_bukvar_logo.jpg 6_sta_cini_prirodu_logo.jpg 7_macvanski_okrug.jpg

Доња Борина

Доња и Горња Борина су насељена места у западној Србији, на самој граници са Босном. Кроз историју су у неким периодима то била два засебна села, а некад чинила и јединствено село – Борину. У савремено доба, након Другог светског рата, то су две одвојене месне заједнице, које су чак сврстане у различите општине. Доња Борина припада малозворничкој, а Горња Борина лозничкој општини. У важећој административној подели Републике Србије, овај крај је у саставу Мачванског округа. Кроз историју, Борина је некад бивала у склопу Рађевског, а некад Јадарског (или, како се говорило, Јадранског) среза.

Преузето са сајта Доња и Горња Борина.

Примајте обавештења са сајта

Име и презиме:
Email: